Alla inlägg under november 2012

Av Emma Andersson - 18 november 2012 21:49

Va ett tag sen nu ja..
Ber om ursäkt, Har en hel del unika läsare varje dag fortfarande men det ekar verkligen bland kommentarerna, Vilka är ni? Ni som läser kan väl knoppa ner ett par rader? Hade varit skoj. :))

Helgen har vi spenderat i Gualöv hos Therese och Morgan, Tack för en underbar helg. :) I Fredags drog även jag och Tessan en snabbrunda till Karlskrona och lämnade gubbarna och barnen, Likaså på Lördagen men då begav vi oss till Ängelholm en snabbis. :) Ätit gott, Skrattat, Byggt naglar, Små pulat hemma hos dom, Grabbarna avnjutit någon öl och så mycket mer. En bra helg alltså.

Ikväll va ungarna trötta och somnade runt halv sju-sju, båda två faktiskt.. Men lite mys i soffan hann vi allt nu. :)
Jocke sitter nu och spelar lite på datorn och jag sappar mellan kanalerna. Blir nog en cigg snart sen kryper vi nog till kojs hyffsat tidigt idag. :)

Igår va det världsprematur dagen. - En dag jag skänker tankar till oss själva som fått ta del av en resa med en son född nio veckor förtidigt. Men även till alla andra föräldrar och barn som går genom detta och även de små starka barn som inte klarar sig. <3

Sen idag blir vår lilla syrsa 11 månader, Om bara en ynka månad så blir han 1 år! Hjälp!! Haha, Skrämmande, Vår lilla lilla gosse är en stor pojk nu.

Nu ska jag ta mig lite vatten och sträcka på mig lite men vi hörs.

,- emma
"våra minnen bär vi alltid med oss"

Av Emma Andersson - 8 november 2012 08:24

grått, trist, mörkt, ruggigt och regnigt.. 
En helt vanlig höstmorgon alltså, Jag vill ha snö nu, Lite kan det väl komma iaf? hehe.. 

Så mycket mysfaktor. :)


Blev mys med Jocke och barnen igår när dom kom hem, Sen somnade dom som små ljus.

Nu sitter jag här med mitt morgon kaffe, Benjamin kryper runder och snackar för fullt, Jag ska strax väcka Tildis så vi kan gå till dagis..


Sen i eftermiddag så ska vi in till CSK (Sjukhuset i Kristianstad) och träffa Benjamins dietist, Ska bli skoj faktiskt.. Alltid nya lärdomar man tar med sig därifrån och hon blir alltid paff över att se Benjamin. Han växer så fort vår lilla syrsa. Längtar tills Neo kollen kommer med. Allt som dom inte trodde Benjamin skulle göra innan han fyllde 1 gör han redan och mer därtill. :D hehe..


Nej nu upp och väcka fisen, frukost sen iväg till dagis, Men hörs kanske sen.


,- emma


Av Emma Andersson - 7 november 2012 17:13

med hallonbitar i, Ja det sitter jag och mumsar i mig nu. / Har ni inte testat den så GÖR det). Bakom mig hör jag hur kaffekokaren puttrar, Kaffet är snart klart. Ska bli gott med en kopp strax. Känner en sådan harmoni i kroppen idag, Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men något är det. :)


Jocke och ungarna är just nu på kalas, Farfar fyller 47 idag. :) Stort grattis Kent. Jag mår lite vajsing i magen så valde att inte följa med, Känns bäst att stanna hemma då jag inte vet om det bara är en fis på tvären eller om jag håller på att bli kass då jag är lite frösen med.


Igår så va Therese här, Hade trevligt. :) Blev en massa snack om allt och ingenting, Så underbart härlig människa måste jag få säga.. :) 
Idag när Mathilda blivit lämnad på dagis så blev det en tripp hem till Therese igen. :p hehe..


Några kaffekoppar, cigg, prat och skratt så va det hem och häma Tildis. <3 Blev massa mys nu tills Jocke tog ungarna och körde ikväll..


Annars går nog denna dagen i lugnet tecken skulle jag tippa på..:) 


Men ha det bra alla.


,- emma


lycka är ni. <3

Av Emma Andersson - 3 november 2012 07:59

Ja det är det, Blev bara ca 2 timmars sömn inatt, Sen va Benjamin redo att gå upp, Så blev upp och ladda kaffekokaren och sätta i sig litta kaffe. Lite piggare är jag nu vill jag nog påstå iaf. :))

Har blivit en del mys sen vi gick upp strax efter fem efter en del bök, Mathilda sover fortfarande. Hon va trött som attans igår när vi åkte hem från Therese och Morgan. Lekte med Vilja och Leo, åt middag, flabbade massa skit, skrattade och spanade in deras nya hus, ack så fint. :)) Blir nog en träff snart igen.

Annars idag blir nog en dag som vi tar som den kommer lite, Jocke ska byta ut fläkten här hemma, Sen vill jag iaf att vi kör ett sista ordenligt ryck i trädgården nu inför vintern så vi verkligen blir klara där ute för detta året.

Nu kom en liten grabb resandes upp här mot soffan o ropar mamma, myste nyss ner oss i soffan. Någon som är trött? Verkar så, blir nog lite mys och sömn tror jag snart för hans del.
Som jag älskar er mina fina små barn. <3

Av Emma Andersson - 1 november 2012 13:47

Ja då får vi välkomna November idag då, Månaderna bara springer iväg.. Har varit en lugn dag än så länge tycker jag. Mathilda är jätte gosig idag och pratar om julen, Hon längtar. :) Benjamin är lite snorig igen, Tycker så synd om honom att han blir så påverkad när han får tänder. :(

Va och kikade runder på nätet innan och upptäckte en mening som jag undrar hur man ksn skriva egentligen.
Familjen på gott och ont? Om det nu kan va på ont med varför då straffa oskyldiga barn genom att bryta med dom med? Tror aldrig jag kommer begripa mig på tänkesättet hos de hära människorna. Tycker bara så synd om min lilla donna då hon pratar mkt. :/ jag kommer då aldrig vika från hennes sida iaf. <3

Från det ena till det andra Benjamin är snart 11! Månader redan, skrämmande.. Igår så började han resa sig upp mot möbler med så vem vet han går kanske innan jul. :) Älskade underbara barn jag har! Ni är min finaste stolthet. <3

Nu plockade Mathilda fram lite fika här så nu ska vi mysa vidare, Hörs kanske senare.:)

,- emma
Tillsammans hand i hand

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards