Alla inlägg under mars 2013

Av Emma Andersson - 28 mars 2013 08:53

Och jag far hem till Blåkulla.. Haha, Behöver dock inte klä ut mig till ngn påskakärring. Hahaha.. :))

Idag blev barnen lite målade innan dagis då dom ska ha påskfest, Kort kommer längre ner.. :)
Så fina mina underverk är, De är verkligen mitt allt. <3

Nej nu är det dags att göra lite nytta, skriver nog mer sen.
Ha en bra dag alla, Glöm inte borsta av era kvastar kärringar och ladda dammsugaren så gubbarna kan flyga med er, Hehe.. Glad påsk på er!

,- emma
...mirakel...

Av Emma Andersson - 27 mars 2013 14:17

Hur mkt som ryms i våra huvud egentligen. Man kan tänka flera hundra tankar inom loppet av någon minut bara vissa gånger, ofattbart! Inte konstigt man har huvudvärk ibland, Haha..
Jag har som välbekant många tankar om saker och ting hela tiden..
Inland vill man si och ibland så.. Men vad är rätt och vad är fel? Blir man sårad eller sårar? Skadar det någon? Ingen som vet, Allt kan bli pannkaka men samtidigt kan allt bli underbart det vet man inte men frågan är om man vågar chansa? Även om man stuntvis vill så hålls man tillbaka för andras del och kanske tvärt om? Ingen vet! Men vi alla mår bra och det är väl det som gills, right? <3

Har fixat och donat med lite saker idag, Tre samtal till ska ringas sen är det klart för idag. Försökt till två av ställena sedan i morse men inget svar, Hoppas verkligen på svar idag.

Idag är det en bra dag, Fan jag hoppas verkligen våren är på ingång nu. Snön som är lovad både Fredag och Lördag får mer än gärna hålla sig väck tack!!

Nej får fortsätta här nu, Höres.

,- emma
...var sak har sin tid...

Av Emma Andersson - 27 mars 2013 06:09

Morgonkoppen, Den första koppen kaffe är magisk..
Jocke har nyss kört, Jag ska strax väcka barnen så vi kan sparka igång dagen..
Onsdag idag, Halva veckan redan gått.. I morgon är det dags att dra fram kvasten och flyga hem. Haha.. Skärtorsdag, Dagarna går så himla fort..

Fick gjort en hel del beställningar och fixande till bröllopet igår, Skönt att kunna bocka av, Ska ringa en delsamtal idag med när det ges tillfälle..

Vi va inom Vinslöv en sväng igår på vägen hem.. Skönt att träffa Pernilla och Mattias igen.

Nej nu ska jag slurka i mig kaffet och ta två bloss. Ha en bra dag alla.

,- emma
...kärlek...

Av Emma Andersson - 26 mars 2013 08:03

Soligt och blå himmel idag med, Dock har vi 9 minus men det känns som det inte spelar någon roll just nu, Jag känner att plusgrader och att våren lurar runt hörnet så jag njuter. :)

Fick tuppjuck på katten inatt med.. Hon är lite speciell den dära katten alltså, Haha... Men ack så söt men snälla väck mig inte på nätterna. Haha.. :p

Läste en blogg innan och oj så hemskt, Att man kan göra en sådan sak begriper jag inte.. Skönt att någon ringde och berättade iaf.
Vet hur det är med en mamma som häxa, haha..
Min mor är inte helt frisk hon heller.. Inte hört av henne på evigheters evigheter då jag bad henne hålla sig väck. Men fick ett mail av henne som innehöll en bild, En bild på min bror som är tagen efter hans bortgång. Kändes hemskt att se den bilden, Värsta är att Mathilda min dotter på snart 5 år med såg denna och frågade varför Pontus inte va död längre utan låg på sjukhus.. :( Tog ett tag att förklara det då sa hon bara " jag tycker inte om din mamma" Sjukt att en unge i den åldern säger på det viset. :/ Men jag klandrar henne inte.. Jag har ingen kontakt med min mor av många anledningar och så ska det förbli, Aldrig mått så bra i kroppen och psyket som jag gör idag efter att ha brutit med henne.
Har dock ingen kontakt med Micke heller, min riktiga pappa men det är som det är med det. :/ Kommer kanske en dag då våra vägar korsas igen, Jag hoppas lite på det iaf. Inte bara för min skull utan för barnens med. Hade varit trevligt om Benjamin med fått träffa sin riktiga morfar och "mormor" men Mathilda har visat sina bilder hon har och berättat även om han inte begriper. Hehe..
Har enbart kontakt med Göran, Min "pappa" som jag vuxit upp med i vetenskapen om att han va min pappa. Fick reda på att så va inte fallet när jag va 16, skulle fylla 17. Tänk 10 år sen nu i påsk. Så fort det gått. Haha..
Kommer ihåg när vi träffades runt påsk för första gången, oj så nervös jag va men så kul det äntligen va att få träffa honom och hans familj, jag va ju lik han! :) Nej nog om detta nu..

Idag får vi se vad dagen bjuder på, En hel del samtal ska ringas iaf, Saker ska fixas och så men skönt att få det gjort. Påsken står runt hörnet och på Fredag åker barnen till Karlskrona för en helg där uppe. Känns lite vemodigt då det är första gången Benjamin är ifrån oss mer än en dag men litar på pappa och Annika så vet det kommer gå superb. Ska faktiskt bli skönt att få en helg barnfritt, Bara va jag och Jocke. Minns inte vi va riktigt barnlediga sost, oftast har vi lämnat barnen sen eftermiddag och hämtat dom vid 10 på morgonen dagen egter så det är ju inte ens ett dygn så sla bli skönt, Vi behöver detta. Är nyttigt att sakna de små med och kunna va annat än mamma/pappa alltid. Ladda upp batterierna lite. :)

Nej nu får jag sätta fart, Skriver nog mer senare.
Ha en fin dag och hoppas ni med har sol. :)

,- emma
...va dom ni är och låt aldrig någon ändra er...

Av Emma Andersson - 25 mars 2013 22:28

Vi i säng och sumerar återigen dagen.
Lite positiva besked fick vi idag iaf med posten. :)

Kvällen har gått i lugnets tecken här hemma, Blev en massa mys och lek efter maten sen lite barnprogram innan barnen skulle i säng, Benjamin bökade lite innan han kom till ro medans Mathilda somnade med en gång.. Jag och Jocke kröp då ner i soffan och sappade runder på tven. Inte varit så mkt bra ikväll dock mer än familjen annorlunda..

Ny dag i morgon och då rullar det på igwn, Hoppas katten låter mig sova inatt och inte står och jamar/skriker nedanför min säng, Haha.. Dock bara jag som sover lätt här hemma så de andra slapp ju höra hemne. Haha. :p

Nej godnatt på er alla.

,- emma

Av Emma Andersson - 25 mars 2013 12:52

Sol och härligt väder ute, Det tackar vi för. :) Kunde dock varit lite varmare men visst får man en härlig känsla i kroppen när solen tittar fram och man vet att vi går mot ljusare tider? Snart är det ju även dags för sommartid med. :)

Jag hoppas inbjudningskorten till bröllopet kommer denna veckan så vi kan skicka ordna med dom, Ca 4 månader kvar nu bara ju, Hindersprövningen ska vi fixa med i slutet av April sen är det snart dags för prästmöte med. :) Jag hoppas verkligen vi får Dan. Finns två präster här i Broby men vi hade Dan till Benjamins dop och tyckte så bra om honom så vi la in det om önskemål. Så hoppas. :))

Idag är det en sådan dag där tankarna är många, Sådana dagar kan va jobbiga tycker jag. Då snurrar det en massa saker, På hur vissa saker kunde sett ut, Att vi kanske kunde haft vissa i vår närhet, Att Pontus borde varit här med oss, Saknar han så in i helvetes mkt. nart 2!! År sen han dog, Sjukt så fort det gått.. :(( Saknaden har ju inte blivit mindre, snarare tvärt om. <3 sen tänker jag mycket på framtiden, vår vardag kommer bli så mkt lättare om ett tag här fram över och det ser vi fram emot, sen tänker man mkt på bröllopet, är ju ett livsåttagande tycker jag. Tro inte jag tvivlar för det gör jag inte, jag vet jag hittat mina drömmars man men självklart är man nervös inför den stora dagen.
Massa annat som far runder i skallen med.

Jag har nu börjat kolla upp lite krig släktforskning föresten, Har ringt skatteverket och fått lite uppgifter och så. Jag är så nyfiken på släkten på min biologiska pappas sida, Jag vet ju ingenting om dom. Vet bara om min farbror där så ska bli spännande.:) Sen likadant på Janets sida, Vet inte så mkt där heller så denna resan ska bli kul. :)) Hoppas bara ingen har något emot är man "gräver" lite. Vill ju veta mott fulla ursprung.

I eftermiddag blor det bara lite småpulande för oss här hemma, lite pyssel, mys och bus. Ska bli mysigt. :)

Usch så långt detta inlägget blev, haha.. Nej nu får jag göra lite nytta igen. Ha det bra.

,- emma
...ensam är inte alltid starkast...

Av Emma Andersson - 24 mars 2013 07:53

Vaknade upp på soffan, Skaföttes med Jocke. Va rätt sletna igår så vi däckade visst på soffan. Lagom öm i ryggen nu då ja, Haha..

Sitter nu i andra soffan med min morgonkopp kaffe, Här är fortfarande tyst och stilla. Jocke små smarkar i stora soffan och barnen sover fortfarande? Vad hände där? Brukar va uppe vid sju senast ju.. Haha..

Vi har fått en ny familjemedlem med, En 10 månaders kise, Jättesöt är hon. Jocke hämtade hem henne igår, Är just nu namnlös då vi inte enats riktikt. Jag tyckte hon kunde heta Kisen kort och gott men det tyckte inte resterande så vi får väl se vad slutnamnet blir, Ska ju kännas rätt och så med.. Hon va rätt så skygg i början men till sist så kom hon fram och lät sig klappas, Upp i knäet en vända och spann som bara den. Jättesöt är hon.:)

Idag blir det nog bara att ta det lugnt, Soligt har vi här i Broby men kallt men sol iaf.:))

Nej lite mer kaffe så man piggnar till lite, Ha en bra dag alla.

,- emma
...saknad...

Av Emma Andersson - 22 mars 2013 11:42

Sen jag va inne och skrev..
Har varit fulll rulle på alla håll och kanter känns det som.en nu ska det bli ändring på det, Nu har jag en mer vettig telefon att skriva på med så. :) Vet dock inte om jag har några läsare kvar nu bara.. Hahaha..
Hoppas ni alla mår bra och så.:)

,- emma

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Skapa flashcards