Alla inlägg under januari 2014

Av Emma Andersson - 11 januari 2014 10:42

Ja Lördag isag, Det innebär en massa familjemys! :) :)
Igår så va vi en runda hos Jockes föräldrar sen begav vi oss till Pernilla och Mattias! :D Som vi saknat de, Blev en massa snack och kaffe.. En sväng i källaren, Napp och snutt på Pernillas huvud och många skratt. Haha! :)
Innan vi sen körde hem så stannade vi till på Maxi och handlade lite nödvändigt ont sen lite gottgott till helgen. :)

Åh jag blir så jävla förbannad när jag tänker på en sak, Tänkte inte skriva ngt här men måste få ventilera lite. Jag begriper inte hur vissa folk är funtade, Hur fan kan man uttrycka sig på set viset? Jag fattar verkligen inte det. Jag kan ju säga att den respekten jag hade för den människan är ju som bortblåst.. Jag tycker synd om sådana människor. Örk alltså!! Nog om detta nu.. Detta låser vi in i en låda och kastar väck..

Idag äe det ju Lördag som sagt och vi ska mysa en massa här hemma, Blir bus och lek med. Kanske blir det en tripp någonstans med, Vem vet! :))

Nej nu ska vi fortsätta Pippi Långstrump myset här hemma. Hoppas ni får en mysig dag.

,- emma
...i ett fotoalbum står tiden stilla...

Av Emma Andersson - 9 januari 2014 20:43

Kväll igen..
Dagen idag har gått fort tycker jag. Barnen blev lämnade på dagis i morse och sen blev det lite soffmys för mig och gubben. Lite små fix här hemma sen helt plötsligt skulle barnen hämtas igen, Haha.. Vi fixade middag tillsammans sen jag och Mathilda, Mysigt att hon vill hjälpa till. Händer inte så ofta men när hon gör det så är hon jätte duktig! :) Mammas fis. <3

Nu sover de små och jag har bäddat ner mig i soffan och kollar på Sveriges mästerkock, Älskar de programmet! :) En av mina favoriter har gått vidare hoppas på de andra två med! :)

Nej, Två bloss och fortsatt tv tittande nu. Ha det bra.

,- emma
...älskade...

Av Emma Andersson - 8 januari 2014 11:37

Ja det är det här hemma just nu.
Idag va barnen tillbaka på dagis igen, Känns så tomt här hemma nu.. Även om man njuter av tystnaden så önskar man de vore hemma lite till men sen samtidigt så är det skönt att vardagen kommit igång igen, Blir lite mer rutin hos barnen och de får träffa de kompisarna som de inte träffat under lovet..

Jag ska strax sätta igång och rymma undan här hemma, Skönt att ha det gjort sen för då kan man bara mysa när barnen kommer hem. :) <3

Nej nu ska jag dricka klart mitt kaffe sen ta tag i disken. Ha en bra dag.

,- emma
...lyckorus...

Av Emma Andersson - 6 januari 2014 20:39

Ja då vart det en ny vecka igen. Dagen har gått så himla fort idag, Inte ens hunnit med hälften av det vi skulle gjort. Haha.. Aja, Finns fler dagar. :)

Nu sover barnen och jag sitter uppkrupen i soffan och kollar på Sveriges mästerkock. Älskar det programmet. :)

Fick några meningar under en bild från vårt bröllop. Det värmde i hjärtat faktiskt att läsa och jag kan idag säga att jag alltid kommer få ångra att jag inte hade tillräckligt med mod för att posta den inbjudningen.. Men jag va så fruktansvärt rädd för att få ett nej, Att de typ bara skulle skratta och säga tror hon själv på det och kasta det i soporna typ. Men efter de meningarna vet jag att så hade inte fallet varit.
Jag förlitar mig på ödet när det gäller allt detta och i ett fotoalbum står tiden stilla. Vi kollar ofta våra album och samtalar och ödet är allt som styr om vad som händer i framtiden. Vill något högre så styrs vindarna en dag åt samma håll.

Nu efter mästerkocken så blir det fortsatt tv mys här hemma med gubben. <3 Blir nog sängen tidigt för min del ikväll då jag inte sov många timmar inatt.
Kaffe sugen är jag med men de får la vänta tills i morgon bitti annars kommer jag aldrig kunna sova, Hahaha...

Ha en bra kväll.
,- emma
...en nyans...

Av Emma Andersson - 5 januari 2014 19:42

Idag blev det inte riktigt som vi planerat då Benjamin inte varit på humör så vi fixade lite middag sen bäddade vi ner oss i soffan allihopa och kollade på Pippi på rymmen. Efter det så duschade barnen och hoppade i säng. Nu sover de gott sen 15 min cirka.
Jocke sover på soffan så jag har lagt mig i den andra och inväntar att Bones ska börja nu kl åtta. Chips skålen råkade visst komma fram den med. ;)
Blir en kväll i lugnets tecken innan en annan med hoppar i säng.
Nu vecka i mrgon, Blir att handla lite i morgon sen blir det nog lekplatsen en runda.
Ha en bra kväll alla.

,- emma
...lycka...

...

Av Emma Andersson - 5 januari 2014 19:38

Ibland är det dock inte så lätt. Många saker man önskar vore annorlunda! <3

Av Emma Andersson - 5 januari 2014 08:21

Ja det ska vi ha idag! :) Jocke ska strax köra upp och handla lite frallor och gott pålägg! Mumsigt. :) Senare idag får vi se vad vi hittar på, Inga planer än så länge.. Benjamin har sovit oroligt inatt och vaknat många gånger så lite hans humör styr vad vi hittar på idag, Men något blir det har vi bestämt iaf. :) Dagen började här hemma vid fem då vi gick upp med honom så en middagsvila innan något blir det iaf. Mathilda kom precis ner så de sitter i soffan och kollar på film, Astrid Lindgrens jul.
På tal om jul, Nu säger de ju att vintern ska komma nästa vecka. Hua, För min del får den gärna hålla sig borta nu när den redan uteblivit. Nu vill vi blicka mot vår, vitsippor och sol. :)

Ha en bra dag!
,- emma
...lycka...

Av Emma Andersson - 4 januari 2014 11:12

Ja då va det ett nytt år igen! 2014, Många roliga saker som väntar oss detta året! Känns som detta året kommer bli vårt år utvecklings mässigt. :)
På nyår så va vi här hemma tillsammans och mös och njöt till fullo! Vi fixade massa mat och efterrätt sen dimukade vi upp gottebordet. Dock somnade barnen vid åtta alla redan men vi väckte Tildos vid tolv så vi kollade raketerna, Benjamin sov sig genom allt. Va en helt underbar nyårsafton. :)

Sista helgen nu innan dagis drar igång igen, På Onsdag börjar dom och har en dam här hemma som längtar efter att få träffa alla kompisar, Har ju bara träffat någon nu på lovet så hon säger hon vill träffa de hon inte träffat. :) Benjamin ropar Gertrud så fort Mathilda säger dagis, Det är hans favorit fröken. ;)

Idag ska vi bara mysa hemma och bara va. Barnen har varit på så gott humör hela morgonen, Vi sitter fortfarande i soffan och myser och kollar tv. :)

Nej nu ska jag fylla upp kaffe muggen.
Ha en bra dag alle samman.

,- emma
...att våga är att vinna...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Skapa flashcards