Alla inlägg under maj 2014

Av Emma Andersson - 12 maj 2014 17:44

.. är en massa som händer just nu!

Är en massa besök på diverse ställen, Telefon möten mm.. Men det kommer bli bra. :)
Fick ett fint samtal innan idag med.. :)

Nu är det Pippi Långstrump mys med barnen innan Bolibompa börjar. Barnen har varit så mysiga hela eftermiddagen idag, Har passat utmärkt i detta vädret. :) Haha..
Regnar till och från fortfarande.

I veckan nu så är det en hel del besök på olika ställen som gäller men det ska nock gå bra. :)

Nu ska vi äta lite kvällsmat, Ha det så bra.

,- emma
...i en annan tid...

Av Emma Andersson - 8 maj 2014 08:39

För jag har bara regn hos mig! Haha..
Har regnat massor hela natten, Nu duggar det lite lätt bara.. Men ska bli mer regnväder under dagen.. Enligt smhi så ska det vara sådant hära regnrusk nu tills Tisdag innan solen tittar fram igen, Jag hoppas innerligt att värmen kommer snart med solen iaf. Man blir ju halvt nere i detta rusk! Haha..

Nu har vi ätit frukost och klätt på oss, Snart dagis som gäller för barnen och storstädning för mig. Mindre kul kanske men ett nödvändigt ont.

Igår så kom Tessan hit, Trevligt! Blev en del snack om allt och ingenting. Vi kollade även upp en sak och oj oj vad spännande! Va kul. :)
Men mer om det en annan dag. ;)

Jag är så himla glad att vi kommit förbi vårt första delmål utan något hinder, En sådan otrolig lättnad. Ni anar inte! :) Som jag sa igår så blickar vi nu mot nästa. Ska bli spännande på ul med om två veckor, Ska även dubbelkolla då så det verkligen är en pojk där inne även om han visade upp sig klart och tydligt på rul. ;)
Mycket svårare med pojknamn denna gången dock men finns vissa som man fastnat för men sen ångrar man sig. Kan han heta Bönan när han kommer ut med måntro? Haha..

Nej nu får vi sätta lite far, Hörs sen.

,- emma
...en dag...

Av Emma Andersson - 7 maj 2014 07:57

Ja natten till idag va jag faktiskt livrädd för, Jag har fasat för den natten! Natten till idag va samma vecka hela vår jobbiga resa började med Benjamin, Alla blödningar, Alla sjukhusbesöken, Faniljen som delades, Alla besked osv. Så ja jag va rädd även om jag vet att hade vi råkat ut för samma sak så betyder det ju inte att det hade börjat samtidigt denna gång men skräcken fanns där. Men när jag vaknade i morse så va jag så lycklig, Vi har tagit oss förbi en stor milstolpe. <3 Nu är vi som sagt i vecka 25 och Bönan sprattlar på som jag vet inte vad, Leker akrobat hela dagarna. Men mysigt är det. :) Jag slappnar av mer och mer under denna graviditet, Så underbart. :) Nu satsar vi på nästa milstolpe. :) Om två veckor är det dags för nytt ul, kontroller, flödesmätning och diskussion kring förlossningen. :D
Jag och Jocke har redan bestämt och lagt upp hur vi vill ha hela förlossningen och det har vi redan informerat så det känns skönt det iaf.
Tiden går så snabbt tycker jag. :) Men är väl för man har två underbara barn att ta hand om, Alla kontroller, möten mm. :) Men härligt är det. Jag har så stor tillit denna gången, Vågar tänka positivt, Känner min kropp på ett annat vis denna nu än innan och jag mår bättre än någonsin. :)

Nu är det mys här hemma i soffan till Bolibompa och frukost, Snart dagis dags.
Vi har tagit bort middags vilan för Benjamin nu med då han bökade runt så mycket på kvällarna så nu är vi inne på fjärde dagen där han inte sover middag och det går över förväntan, Visst lite små gnällig är han men han är glad iaf. :)
Nej nu ska jag plocka fram kläder till barnen, Mathilda ska ner till skolan idag med och va där ett par timmar. Spännande. :)

Så nu ska jag ta mitt kaffe med innan det blir kallt. Hörs sen. :)

,- emma
...Jag tror och jag hoppas...

Av Emma Andersson - 4 maj 2014 06:44

Haft sovmorgon men vaknar pigg 05:13, Vafan liksom?! Somnade ju sent igår med, Aja jag får lägga mig någon timme sen när Jocke gått upp om det skulle va så. :)

Nu har jag och Benjamin mys i soffan till Pippi Långstrump, Han kan se Lindgrens filmer om och om igen den knubben. Vanliga tecknade/animerade barnfilmer är inte lika intressanta. :p

Hoppas på lite sol ute idag men de har lovat ruggigt väder nu en vecka frammåt.. Regn och rusk vill jag icke ha.

Vi va ute på en promenad igår kväll när våra gäster kört hem, Va härligt. Dock kunde ju denna pollen som finns bara försvunnit för min näsa/hals blir helt tjock och ögonen kliar men va mysigt att promenera tillsammans..:)

Nu ska jag mysa med lillebror här i soffan, vi hörs.

,- emma
...jag vet att vi kommer ses igen...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Skapa flashcards