Senaste inläggen

Av Emma Andersson - 19 juli 2015 21:30

Ja det gör det. Jag känner mig dock ändå rätt nere men lågan håller på att tändas och jag känner hur lugnet åter börjar hitta rätt i kroppen. Så jag är nog snart på benen igen. :) Va längesen jag kände på detta vis, Men jag antar att man behöver falla ner ibland och resa sig för att verkligen inse vissa saker. Det är jobbigt som tusan absolut men jag tror vi alla gör det någon/några gånger under vår livstid, Det hör liksom ändå till på något vis.

Annars så är det mestadels jobb som gäller nu, Bara någon dags ledighet i mellanåt. Enda negativa med det är att vi fått ställa in vissa planer för oss hela familjen men vi hittar istället på saker när jag har en dag fritt. Ledig helgen som kommer första gången nu så det ska bli rusktigt skönt faktiskt.
Hade varit skoj om man hade kunnat lura ut Jocke på en shopping runda då eftersom Basse fyller ju 1 nu den 15 Augusti! Va tusan hände liksom, Haha..

Ligger just nu i soffan och kollar på filmen de visar på kanal 5 idag, People like us heter den. Handlar om en kille som får reda på att hans far gått bort samt att han har en syster han aldrig hört talas om. Verkar bra än sålänge iaf. Dock är jag helt slut så tror inte jag orkar se klart hela, Ska ju upp och jobba kl 7 i morgon med så man måste ju knoppa i säng med.

Aja skriver nock mera i morgon.

,- emma
...en tid...

ANNONS
Av Emma Andersson - 16 juli 2015 10:48

Det sägs att man ska va väl mående jämt och inte känna efter så mycket för då är det lätt att man känner det "onda"
Jag mår egentligen bra och är lycklig i mitt liv, Jag känner sådan balans och harmoni där jag befinner mig just nu. Jag har världens finaste familj, Utbildar mig till det jag vill arbeta inom, Har jobb och allt flyter på. Men sen har vi det förflutna, Det kommer liksom i kapp ibland och man hinner inte riktigt reagera hur allt bara rinner över. Min storebror gick hastigt bort i April 2011 och jag har inte riktigt velat inse att han är borta utan mer tänkt tanken att han är ute och backpackar världen runt då detta känts mycket lättare men jag har på riktigt vaknat nu och insett att han verkligen är borta, död! Tre små skit bokstäver som inte borde skrivas egentligen. Men min älskade Pontus kommer inte komma hem igen, Jag inser att jag aldrig kommer få höra hans röst eller prata med honom mera. Nu kanske ni som läser tänker ngt i stil med men herregud det har gått 4 år varför har du vaknat först nu. Förstå ist att han är död och go on liksom. Men NEJ! Jag har inte velat förstå, Jag har tryckt undan känslorna men nu har de hunnit ikapp och jag mår skit skit skit! Vi stod varandra nära så är kanske därför man tryckt och låtsats att han snart är hemma igen men nej ingen Pontus kommer hem igen.... :( <3 Jag bryts samman och känner hur det som håller mig flytande är Barnen och Jocke! Utan er hade jag inte stått. Tack för ni står ut med mina gråt attacker och mina känslor jag känner. Jag måste stå stadigt som jag gör nu för att orka gå framåt. Men jag fixar det, Det gör jag.

Samtidigt som dessa känslorna sköljs över en kommer andra saker med från det förflutna, man tänker om man gjort rätt val och agerat korrekt i många situationer. Jag vet att jag inte gjort det alltid dock! Ofta har jag tankar till en familj som gjorde ett enormt stort avtryck i mitt hjärta. En familj som va så främmande men ändå så nära inpå, Som jag kände mig hemma i, Som inte förstod men samtidigt förstod. Jag må ha varit en himla jubel idiot mot dessa människor många gånger och ångrar många saker och vet att jag ställde deras liv upp och ner när jag lyfte telefonen för första gången men jag ångrar inte en sekund av det. Jag minns även första mötet som det vore igår, Hur jag tog med min lillebror för att slippa möta de själv. Jag stirrade ner i marken när jag gick över gräsmattan på lekplatsen i Hasslarp. Jag minns när jag för första gången fick ögonkontakt med människan som va min pappa, min biologiska pappa! Jag va 16 år gammal och stöddig som en bandyboll för att försöka framstå som någon annan än mig själv för att bli omtyckt! Men jag kände sådan värme och sammanhörighet så det nästan är kusligt, Jag såg likheter med en människa både till utseende och sätt som jag inte tidigare sett med någon annan. Jag kände mig som en av dom även om jag hjorde mycket fel och saboterade en massa så är det lätt att vara efterklok. Hade jag kunnat spola tillbaka då hade jag behandlat er annotlunda undrr åren jag fick med er. Idag när man tänker tillbaka så förstår man hur de måste känt sig, Hur hand fru framförallt måste känt sig. Smällen va garanterat den hårdaste för henne. Min mening va och kommer aldrig vara att såra er, det vill jag ni ska veta. Men som sagt är det lätt att vara efterklok! Jag hoppas ni iaf vet att ni betydde och betyder för mig. Ni hjorde avtryck och lyfte mig när ingrt bar, Ni gjorde detta medans jag bara gjorde saker värre. Förlåt! Ni finns kvar i mitt hjärta och i våra album, barnen känner till er och vi lever på minnen för i ett foto album, Där står tiden stilla!

Detta inlägg kanske va rätt personligt känner jag men jag behövde skriva detta! Jag ber åter igen ursäkt om jag sårat någon.

,- emma
...i ett ögonblick är allt förändrat...

ANNONS
Av Emma Andersson - 3 juli 2015 06:52

Ja herre jösses. Kl är knappt sju och det är redan kanon varmt ute. Givetvis så jobbar jag kvällen idag men innan jag börjar så ska vi nock hinna med att åka och bada en sväng hoppas jag. :) Hade varit gött med lite färg på denna bleka kropp!

Avnjuter lite kaffe nu och slö kollar på tv i soffan, Vill möblera om känner jag men vet i tusan om jag töjar alltså. Våra gamla soffor står kvar i hallen med, Vill bara ha väck dom så man kan få ordning där igen. Ska fixa ny matta till vardagsrummet idag med iaf, Hittade en till ett löjligt pris här på en lokal köp och sälj sida så den blidde det. Mjukt och gott om fossingarna blir det med. :)

Ha en bra dag alla.

,-emma
...memories...

Av Emma Andersson - 2 juli 2015 17:47

så himla duktig. I förgår så tog han 2 steg helt själv samt lärde sig att klättra upp i soffan (mindre kul det dock, haha) igår så gick han 7 steg helt själv samt idag så släpper han mer och mer.
Av alla tre barnen så har han varit tidigast.
Mathilda gick på sin 11 månadersdag, Hon gick då när vi va på besök hos Micke och Pyret, Jag och Micke stod ute sen kom Mathilda krypandes, reser sig och går rätt mot Micke. :) Micke är min far. :)
Benjamin va 1 år och 6 dagar. På Julafton släppte han soffan och gick till Jocke. :D
Basse va när han släppte 10 månader och 15 dagar när han släppte vardagsrums bordet och gick mot mig! Mina älskade knoddar, om ni bara visste hur mycket kärlek jag hyser till er. Ni är det allra finaste jag har och jag älskar er många gånger om.

Idag har jag jobbar sen varit iväg på en del ärende. Står jobb på schemat i morgon med, och hela helgen. På Lördag står det även kalas på schemat. Vi ska till Östanå och fira Jocke, Mathilda, Jonathan, Nikolaj och Malva. Fullt hus med andra ord. Blev ju inget förra månaden då Jockes mamma blev sjuk men nu så. :)

Kom på det, Nu är det inte långt kvar till Basse fyller året och börjar dagis! Hjälp! Min lille bus. Vad hände liksom?

Nu har vi ätit lite kyckling sallad, Gott en sådan här varm dag. De två stora är ute och leker igen. Jocke går på semester nu på Måndag med. :) Blir mysigt med lite tid tillsammans även om jag jobbar. Haha. :)

Nej, nu ska jag ta mig lite kaffe annars sommar jag. Men ha det bra alla.

,-emma
...harmoni...

Av Emma Andersson - 30 juni 2015 07:29

Solen lyser och jag dricker kaffe på balkongen, Barnen leker och här är lugnt. Underbart. :)
Jobbade hela helgen därav dålig uppdatering. Va så slut på Söndagen sen så somnade som en gris.
Nu är jag fri till Torsdag sen kör vi jobb även denna helgen. :) Trivs verkligen jättebra så känns kanon. Både personal och brukarna är underbara. Jag känner mig så hemma inom demensvården. Jag har fortfarande första önskning om att arbeta inom akutmedicin men blir det inte aktuellt så är det demensen jag helhjärtat kommer satsa på.

Hoppas metrologerna har rätt och att värmen verkligen kommer in här nu under helgen och sedan stannar hos oss. Hade varit så underbart, Jocke jobbar denna veckan med sen går han på semester i 4 veckor. :D

Idag får vi se vad vi hittar på, Jag är sugen på att åka till Kvistalånga och plocka jordgubbar med barnen sen bege oss till en lekplats för lek och fika. Får se om Jocke med är sugen på det innan han ska jobba. :)

Upptäckte i morse att Basse fått en kindtand med, Han som varit så pipig, Febrig och trött vid de andra tänderna har inte reagerat på denna tanden. :)

Nej nu blir det dricka upp kaffet, Väcka Jocke och äta frukost tillsammans.
Hoppas ni får en toppen dag alla.

,- emma
...inom sinom tid...

Av Emma Andersson - 24 juni 2015 21:46

Minst sagt! Märks att kroppen inte är van vid att arbeta flera dagar i rad men oj oj oj vad jag trivs och jag älskar stället. Så himla underbart! Personalen på Lyckan är med kanon! Likaså brukarna, Man får sig många skratt vill jag lova. :) Jag är så glad att jag fick fast schema över sommaren sen fortsatt timvikarie efteråt...

Har nyss tryckt i oss litta pizzeria mat. Jocke åt pizza och jag åt en tacorulle, så jäkla gott! Inte aj aj magen efter heller då den är mjölkfri! Win win. Barnen åt middag innan, Åt som bara den gjorde dom. Kött och pommes stod på deras meny. :)

Ska verkligen försöka bli bättre på att skriva men känns lite trist när man ser att folk läser men jag inte vet vilka, Är ju ändå en del här inne fortfarande fast jag glömmer bort att uppdatera flitigt! Aja kommer kanske en dag då ni slänger iväg en kommentar och säger hej. :)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med lite chips och kolla. Strax börjar NCIS Los Angeles med och det får avsluta min kväll.

Ha det bra alla.

,- emma
...jag vet att det kommer...

Av Emma Andersson - 15 juni 2015 09:24

I Fredags så tog vi det lugnt och åt lite gott här hemma sen sov Mathilda över hos en kompis.. sen i Lördags så åkte jag och jobbade ett par timmar, Kändes bra. :) Sen tillbringade vi större delen av dagen ute i det fina vädret. I går så åkte vi upp till Jockes föräldrar för att umgås, Åt grillat och fikade. Barnen va hel nöjda då de inte setts på länge.
Måndag idag och Basse startar dagen med 38.5 i feber. Kanske inte mkt enligt många men ligger man på 36.3 normalt så är det ganska högt. Han va ganska så slö och trött när han köev upp vid halv åtta idag, Inte lika honom att sova så länge och nu sover han i min famn sedan 20 min tillbaka. Lilla Bönan.. <3 Tycker mig känna 2 tänder till i nederkäken så hoppas innerligt att de är det som orsakat febern annars får Jocke vabba ett par timmar i morgon när jag ska iväg på jobbmöte.

Städ står annars på schemat idag sen ut en runda eventuellt och kanske upp till en vän senare i em. Men beror helt och hållet på Basse.

Nu ska jag lägga in Basse i sängen och hälla upp en kopp kaffe.
Hoppas ni haft en bra helg alla.

,- emma
...en dag...

Av Emma Andersson - 9 juni 2015 07:08

Igår blev Mathilda 7! År. Kan inte begripa det. Hur trotsig, uppnosig och envis hon är dagligen så är hon världens bästa tös. Min älskade flicka, Du gav mitt liv en mening för 7 år sedan och den kärleken som blomstra upp den känner jag enbart för dig och dina små brödrar. Tack för allt du gett mig och ger mig, Alla dina kloka ord och dina kramar. Du är bäst lilla du. Min stora tös.
Hon somnade gott igår efter tårta, god mat och presenter. :)
Hon fick bland annat sina efterlängtade inlines så i eftermiddag blir det träna. :) <3<3<3

Annars idag så ska jag ringa ett par samtal som jag väntat på i ca 2 veckors tid men de inte hört av sig. Nu måste det hända ngt. Sen ska jag ringa chefen med då min bokning på jobb inte registrerats riktigt som den ska.

I morgon blir det att åka till Köpenhamn med skolan, Ska på Medicin historiska museumet. Ska bli kul. Efter det så har jag med sommarlov, Eller ja en vecka iaf sen går jag på mitt schema.

Nej nu fortsätter vi mysa innan vi ska iväg, Ha en bra dag alla.

,- emma
...i sinom tid...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Emmsann med Blogkeen
Följ Emmsann med Bloglovin'

Gästboken


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se