Alla inlägg under april 2013

Av Emma Andersson - 10 april 2013 22:38

Ja det har jag just nu.. Sitter och tänker på Pontus, Min finaste storebror! Snart är det den 14:e och då är det 2 år sen jag fick det döra samtalet om att du hamnat på sjukhuset och det va ett tufft dygn innan vi fick mer konkreta besked..:( Dagarna gick och hoppet fanns där hela tiden men du orkade inte.:( Den 20:e April stängdes din respirator av! Snart är den jobbiga veckan här, Den hemsöker mig och jag får panik. Jag önskar så att du vore här hos oss! Jag vill dela så mycket mer med dig, Jag har massor av saker att berätta för dig! Jag önskar så med att du hade fått träffa Benjamin. Han bär ditt namn och det betyder mycket! Mathilda som minns dig så väl berättar och pratar ofta och mycket om dig till Benjamin!
Åh Pontus, Jag önskar så du vore här med oss i livet! Jag älskar dig och saknar dig så in i helvetes mycket!!!!! <3

Nu ska denna saken här hoppa ur kläderna och krypa i säng tillsammans med min underbara! Helt slut i huvudet och ögonen går i kors! Visst ja, Jocke hade ju uppskrivning idag för truck. 50 frågor och max 7 fel fick man ha, Men min karl är grym.! Han fick 50 rätt av 50. :D

Sov gott alla.

,- emma
...tillsammans kan man återskapa...

Av Emma Andersson - 10 april 2013 20:08

Kommen igen, dagarna bara svishar förbi en känns det som. Rätt obehagligt hur fort tiden går egentligen. :/ Snart är det ju helg igen, galet!

Har fått en del gjort idag iaf men i morgon ska jag ta tag i något riktigt jobbigt, har en känsla som säger att detta inte kommer sluta bra men jag måste ta tag i det. Positiva tankar? Javisst!
Sen är det lite små fix som ska ordnas med.:))

Senast på Fredag så läggs inbjudningskorten på lådan med.. Har varit många funderingar kring dessa inbjudningskorten om vilka vi ska bjuda och så, är ju ändå en väldigt stor dag för oss.. Jag vill ibland skicka inbjudning till en del och Jocke tycker det låter bra sen vill jag inte längre och så går det fram och tillbaka..
Jag vet inte riktigt vad som är rätt och fel i denna fråga än egentligen och det grämer mig något så fruktansvärt! Man vill ju ha sin familj och nära och kära på en sådan här dag men går det verkligen alltid?
Jockes sida släkt är rätt stor, jag har 8 vuxna och 3 barn på min sida! Medans jocke har ett 40-tal. Jag vill och har alltid hoppats på stor familj mrn den lyckan har ryckts bort dessvärre..:/ åh jag är så kluven i huvudet inför detta med att skicka ut korten, ska jag eller ska jag inte? Ångrar jag mig? Vill jag ha dom där, eller inte? Vill dom va där? Usch nej ikväll ska jag inte tänka mer på detta iaf.

Bad Maria stanna här inatt med, Trist att va själv om dagarna ju. Haha och vi har skoj tillsammans.:)

Nu ska jag ta min bättre hälft och Maria och sätta mig och kolla The big bang, hoppas ni får en bra kväll.

,- emma
...snart 2 år...

Av Emma Andersson - 10 april 2013 10:09

Nu har vi fått klockslaget då klockorn ringer för mig och Jocke i Broby kyrka. :)) 20:e Juli kl 15:00 ringer klockorna.:) ca 25-30 min tar själva vigseln, Prästen kommer ringa i veckan igen då vi ska bestämma tid och dag för själva samtalet och övning mm..:) Åh vad vi längtar. :)

Sitter och dricker kaffe och tar en cigg Maria nu. :) Sitter och babblar en massa och skrattar.:) Jocke är på utb och barnen är på dagis. Solen lyser och det känns som det kommer bli en bra dag detta trots allt. :)

Ha en bra dag.

,- emma
...keep your head high..

Av Emma Andersson - 9 april 2013 20:25

Ja dagarna bara springer iväg! Redan Onsdag i morgon. Jockes truck utb går jättebra. Snart är han anställd. :)) Ullared here i come! Hahaha...

Barnen har varit på dagis idag och jag har plockat lite här hemma. Maria kom förbi innan idag med och blev att hon stannar över här inatt, Har en del att fixa i morgon så kan va skönt att slippa va ensam.

Igår så beställde vi hem papperna om hindersprövningen så i morgon bör vi ha dom, Ett steg närmare. :)
Har några adresser kvar att fixa sen slänger vi inbjudningskorten på lådan. :)

Nej nu ska jag fortsätta va social med mitt stora hjärta och Maria, Mathilda och Benjamin sover redan gott.
Ska sätta igång lite av The Big Bang Theory, älskar den serien. :)

Ha en bra kväll bara.

,- emma
...tillsammans kan och fixar vi allt...

Av Emma Andersson - 6 april 2013 21:13

Barnen nyduschade och vi håller nu mys här hemma i soffan tills barnen somnar. Fångarna på fortet är igång nu och Mathilda sitter och hoppar och skriker i soffan åt dom, Haha.. Älskade barn! <3

Suttit och småfixat lite idag, Ska leta rätt på adresser och så med så vi får ut inbjudningskorten till Brölloppet! :))
Ska ringa nu i veckan och kolla upp lite kring maten och tårtan, Maten beställa dock inte försen vi fått svar på vilka som kommer och så. Har kollat upp detta med hindersprövningen med, 4 månader är de giltliga nu och inte 3 som förr så ska ringa och beställa det i veckan. :)) Åh för varje dag som går så blir det mer verkligt, Vi längtar så. <3

Nej nu ska vi fortsätta myset här hemma, Hoppas ni har en trevlig och mysig Lördagskväll!

,- emma
...Ni är allt jag någonsin önskat...

Av Emma Andersson - 4 april 2013 11:46

Kommer vi få idag. Syrran med familj kommer hit istället. :) Ska bli kul. :) Va ett tag sen vi sågs nu, Som jag ska klappa lilla fisen i magen, Snart får man även bebismysa lite, Mindre än en månad nu kvar till täsen är beräknad. :))

Just nu vilar Benjamin middag, Han somnade för ett tag sen och Mathilda sitter och kollar tv, Jag ska börja plocka lite. Barnen har dragit fram allt och då menar jag ALLT! I hela huset, suck! Haha... Men Mathilda sa hon skulle hjälpa mig så hoppas hon gör det med annars får jag muta henne eller något, Haha..

Härligt väder ute idag med men blåser kallt.. Enligt smhi så finns det ingen snö i sikte de närmaste 10 dagarna så jag hoppas inte det ändras eller blir mer alls nu..
Vi vill ju fixa i trädgården nu ju, Ska se om vi kan få hem släpet i helgen så vi kan köra med det till tippen. :))

Nej lite kaffe sen fortsätta. Ha en bra dag.

,- emma
...nära men ändå så långt borta...

Av Emma Andersson - 4 april 2013 07:19

Har nu kommit. :) Vita och svarta, Fina är dom tycker vi. :) Så de ska bara fyllas i sen läggs de på lådan för att skickas ut.. Känns pirrigt faktiskt, Även om vi fått hem lite andra saker till bröllopet så känns det ändå stort nu när vi fått inbjudningskorten. :) 118 dagar kvar om man räknar med idag, Åh vad jag får fjärilar i magen när jag tänker på det.. Kan nog inte riktigt greppa att vi verkligen ska gifta oss.. Haha.. Men gud vad jag ser fram emot den dagen, Vi pratar mkt om den och allt känns så himla rätt. :) Har en del samtal som ska ringas idag, Till prästen och så för att stämma av lite.:))

På tal om ringa så ska jag ringa vc med, Benjamin har fått en hård liten "kula" eller hur man ska förklara i bakhuvudet, Upptäckte det sent igår men då han inte tycks ha ont så väntade vi till idag så förhoppningsvis så får vi en tid idag och kan kolla upp det. Jag hoppas ju innerligt att det bara är en fettknuta eller en körtel, Känns typ som en ärta om man känner men det som jag tycker är läskigt är att den är flyttbar. :s Usch. Nej positiva tankar så går det nog bra. :)

Idag blir det en dag i lugnets tecken tror jag, Skulle åka ner till Åstorp till min syster med familj men då Robban min stora systerson fått feber igen så hoppas vi nog det, Hoppas han blir kry snart. Men blir kanske ner en dag i helgen?

Nästa vecka ska Jocke ta ett truckkort. Jag sa ju för ett tag sen att vi va spända och att det kändes bra. :) Det är som så här. Jocke är utbildad stenhuggare och hade praktik på ett ställe i höstas men fick aldrig anställning där då de varslade folk men nu i Februari när de blev uppköpta av ett av sveriges störta byggföretag så ringde chefen och erbjöd Jocke jobb. :) Han har haft praktik där en månad nu då de va i akut behov av hjälp och han inte kunde bli anställd utan truckkort och det är först nu på Måndag som en truckutb drar igång så han ska gå den ett par dagar i nästa vecka sen skriver de papper efter då allt redan är klart så får han en anställning. :)) Känns så underbart.:) Jag är så stolt över Jocke så det finns inte ord, Han om någon är verkligen förtjänt utav detta..
Jag har ingwn praktik mera då de helt plötsligt inte hade ngt sommarjobb som de lovat mig men jag är inte bitter, Jag ser det mer som att en annan dörr kommer öppnas och jag hoppas på snart. :) Har ju sökt en hel del jobb sen har jag sökt in till skolan igen, att läsa till usk här i grannbyn efter sommaren så vi får se vad som händer. :))

Barnen sover ännu, Blev rätt sent igår men håller de hemma idag.:) <3

Nej nu ska jag fylla på kaffekoppen lite, Ha en bra dag alla.

,- emma
...i ett annat universium är vi tillsammans i detta tar vi bara del via uppkoppling...

Av Emma Andersson - 1 april 2013 20:34

Lite färsk ananas och lite jordgubbar ska vi strax mumsa på, Filmen vi ska se är Margin Call, Med Kevin Spacey. Verkar bra och massa kända med i den så hoppas den är så bra som den verkar med. :))

Barnen ligger och sover efter en kaos dag. Benji har varit helt omöjlig, men med 4 tänder på gång samtidogt så klandrar jag honom inte. Lider med honom så. Tildis har dock tyckt detta varit kul så hon har ju triggat honom något så mycket. Men sånt hör väl till.

Nu kom min karla karl här hängandes över axeln så nu ska vi skära upp lite frukt. :) Ha en mysig kväll för det ska vi ha.

,- emma
...Familjelycka...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards