Alla inlägg den 28 januari 2013

Av Emma Andersson - 28 januari 2013 22:47

Grader ute igen och det töar, Woho. :) Fast är nog rätt så halt ute då saltbilen kört förbi 8-10 gånger. :/

Ikväll har det varit lugnt, Jocke tog kidsen och körde upp till hans föräldrar en sväng. Blev lite egenmys för min del då, Rätt mysigt men oj så tyst det va. Haha...

Kidsen sover sedan ett par timmar tillbaks och vi tar bara det lugnt.
Dagis i morgon och vi ska ringa lite samtal sen blir det storstädnjng och målning. Vill bli klar med målningen nu så vi kan fixa golven där uppe, Ska bli så skönt när det är klart. Fast sen samtidigt så tar det emot för oj så härligt det är att gå på heltäckningsmattor, Haha..
Men det är ju den "äldre" varianten av heltäckningsmattor så de är ju inte lika lätt att få helt städade. :/ Så nya golv, Snygga mattor och en sväng till Ikea för ny intedning är kanon. :))
Allt kommer i sinom tid. :)

Nu ska jag återgå till soffan igen, Hörs i morgon!

,- emma
...i tankarna...

Av Emma Andersson - 28 januari 2013 11:40

Jag skulle nog inte skrivit något om snön igår för vad hände senare på eftermiddagen? Jo det började vräka ner och inte så lite heller, Suck! Tycker banne mig att det räcker med snö nu, Så trist.
Igår så bakade vi sockerkaka här hemma sen begav vi oss hem till Pernilla och Mattias för lite kaffe och kaka. Sola, Pernillas mamma va med där, mycket trevligt hade vi. :)
Tog en timme att köra hem sen, Ca tre mil. Galet halt va det...

Idag är det två veckor kvar tills skolan börjar och gissa om jag längtar, Så sjukt mycket. Ska bli så skönt att komma hemifrån lite och va Emma. Enda negativa med att det är nere i Hbg (Helsingborg) är att jag åker hemifrån när ungarna sover och kommer hem någon timme innan de lägger sig för kvällen. Men sen samtidigt kommer man ju uppskatta tiden ännu mera med de och ta vara extremt mycket på helgen. :) Jocke får jag iaf träffa några fler timmar påkvällen innan man slocknar. :p Vi bor utanför Kristianstad i en liten by som heter Broby därav kommer det bli så. Men oj vad kul det ska bli. :)

Nu på Fredag är det dags för Benjamins sömn EEG inne på sjukhuset med, Lite blandade känslor inför det men det kommer gå bra, Det ska gå bra. :)

På tal om Benjamin, Han går mer och mer nu. Snart kommer han nog underfund med att det är mkt smidigare att enbart gå ist för kombinera det med krypa. :)

Nej lite påfyllning av kaffekoppen nu, Fick en otroligt välbehövlig sovmorgon av min kära gubbe i morse så har bara hunnit med en kopp.

,- emma
..,en dag kanske...

Ovido - Quiz & Flashcards